'Wie zijn wij'

Maak kennis met ViaPrint, een bedrijf dat digitaal drukwerk levert en ijzersterk is in prints op groot formaat. 


Wie zijn wij?

Wesley Dewachter en Alain Jacobs ...twee no-nonsense-ondernemers met tonnen ervaring die samen hun schouders onder ViaPrint zetten.


ViaPrint: de mooiste afdruk maakt de beste indruk

ViaPrint is niet in één vakje onder te brengen: het is een bedrijf dat digitaal drukwerk levert en ijzersterk is in prints op groot formaat. Maar Viaprint staat voor nog zoveel meer dan enkel dat.


Zaakvoerders Wesley Dewachter en Alain Jacobs koesteren de ambitie hun klanten volledig te ontzorgen en deinzen niet terug voor ‘speciallekes’…integendeel! Elke opdracht of idee wordt met respect voor wensen en budget omgezet in realiteit dankzij een nauwe samenwerking met een team van grafische designers, architecten, topleveranciers en interieurbouwers. Of het nu gaat om spandoeken, textielframes, interieurdecoratie, gevelreclame, bestickering, scheidingswanden, stands of decors, steeds perfect afgewerkt met aandacht voor het kleinste detail.


ViaPrint blijft ook continu meedenken met haar klanten … ‘out of the box’... wat resulteert in vernieuwende materiaalkeuzes en innovatieve toepassingen. Dit alles met het grote voordeel van een centraal aanspreekpunt, een persoonlijke aanpak, duidelijke afspraken en heldere prijsoffertes.


Samenwerken met ViaPrint is …

Betrokken

Alain en Wesley als centrale aanspreekpunt.

Kwaliteit

Onze nummer één. In advies, materiaal en service.

Persoonlijk

Respect voor je wensen en budget.

Nauwkeurig

Piekfijne afwerking met aandacht voor elk detail.

Transparant

Klare afspraken, glasheldere prijsoffertes.

 Wilt u graag meer informatie?
Aarzel niet om ons te contacteren >> 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x