Textielframe

Stretch frames voor indoor gebruik

Bent u op zoek naar een mooie aankleding voor uw winkel, kantoor of horecazaak? Gevonden! ViaPrint vrolijkt elke wand op met een gepersonaliseerde textielprint. Kies uw favoriete afbeelding, logo of tekstontwerp en wij doen al de rest. Daarbij krijgen we een duwtje in de rug van een high end machinepark met digitale textielprinters zodat we uw design in de juiste afmetingen en in hoge resolutie kunnen drukken. Een slim ophangsysteem maakt het mogelijk om de peesdoek met frame eenvoudig te verwisselen.

>> Tijdelijke acties of promoties? Dankzij deze budgetvriendelijke oplossing kan u uw textielprints en reclamecampagnes gemakkelijk en regelmatig vernieuwen.

 

Waarvoor mag u ViaPrint bellen?

  • Muurdecoratie ontwerpen, printen in full color
  • Hangend spandoek frame, enkelzijdig bedrukt
  • Vrijstaand frame, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt
  • Frame spandoek met of zonder led-verlichting

 

Digitaal printen met een plusfactor

Een enthousiaste montageploeg is verantwoordelijk voor een strike timing en een propere afwerking van uw project. Ze hebben de juiste technieken in de vingers om uw textielwand naadloos en met een  quasi onzichtbaar frame te monteren. ViaPrint kiest bewust voor licht materiaal van gerenommeerde merken zodat we een lange levensduur kunnen garanderen van uw aluminium textielframe op maat.

>> ViaPrint bouwt een indrukwekkend portfolio uit met projecten en klanten verspreid over heel Belgiƫ.

 

Een foto op doek laten drukken?
Aarzel niet om ons te contacteren >>

Textielframe

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x