Gevelreclame

Reclamebord gevel in design naar keuze

Kleine of grote reclameborden laten bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp, logo of naam? Bij ViaPrint bent u alvast aan het juiste adres, want wij zijn gespecialiseerd in gevelreclame op maat voor bedrijven, winkels en horecazaken. We komen vrijblijvend langs om uw vraag te exploreren en vertalen al uw wensen en ideeën in een drukklaar ontwerp. Experts in digitaal printen, werken puur op kwaliteit en selecteren uitsluitend duurzaam materiaal. Ze frezen uw panelen of letters in een formaat of vorm naar keuze en werken af met een beschermende toplaag.

>> We zetten onze expertise in voor grote en kleine projecten en stemmen uw belettering en reclameborden volledig af op de look & feel van uw bedrijf, winkel of horecazaak.

 

Waarvoor mag u ViaPrint bellen?

  • Gevelletters en freesletters op muur of panelen
  • Driedimensionale doosletters in allerlei diktes en groottes
  • Lichtreclame met lichtbak, led-verlichting
  • Spandoekframe - gevels volledig inpakken 
  • Strak opgespannen gevelbanieren
  • klopkaders
  • Permanente reclameborden
  • plaatsing

 

Digitaal printen met een plusfactor

De grote troef van ViaPrint? Ongetwijfeld het perfecte samenspel van vakmanschap en een ultramodern machinepark waardoor we een totaalservice van A tot Z leveren. We ronden uw project af binnen de vooropgestelde levertermijn, altijd. Een montageteam zorgt voor een piekfijne afwerking en verankert het gevelbord, gevelverlichting of belettering stevig aan de muur. Bovendien is elk uithangbord bestendig tegen wisselende weersomstandigheden. Heeft u een vraag? Onze expertise is slechts één telefoontje verwijderd.

>> ViaPrint bouwt een indrukwekkend klantenportfolio uit en maakt reclame op elke gevel voor klanten en projecten verspreid over heel België.  

 

Een reclamebord maken of gevelbelettering kopen?
Aarzel niet om ons te contacteren >>

Gevelreclame

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x